Bezoek de molen en huur van de Molenzaal

Kom eens langs op de speciale molendagen waarop de molen voor het publiek open is (zie openingstijden). Voor een individueel bezoek of een groepsrondleiding bent u van harte welkom en kunt u contact opnemen met de molenaar@krijtmolen.nl

Openingstijden Molen

 Voor 2023 gelden de volgende data en tijden:

DatumTijdWat is er te doen?
zaterdag 8 april10 – 15 uurOpen Molendag
zaterdag 13 en zondag 14 mei 10 – 17 uurNationale Molendagen
zaterdag 10 juni10 – 15 uurOpen Molendag
zaterdag 8 juli10 – 14 uurOpen Molendag
zaterdag 12 augustus10 – 15 uurOpen Molendag
zaterdag 9 september10 – 15 uurOpen Monumentendag
zaterdag 14 oktober10 – 15 uurOpen Molendag

Voor een individueel bezoek of een groepsrondleiding kunt u contact opnemen met de molenaar via molenaar@krijtmolen.nl

 

 

Huur van de Molenzaal
De Krijtmolen, een historische locatie voor eigentijdse evenementen!
Het grootste deel van de huurprijs is dan ook direct bestemd voor het onderhoud van de molen en stelt de molenaar in staat de molen zo vaak mogelijk te laten draaien of in werking te zijn.

De molenzaal van de Krijtmolen is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden en bijeenkomsten. Al jaren is deze unieke zaal erg populair als trouwlocatie maar ook voor een feestje, receptie, diner, vergadering of presentatie kunt u bij ons terecht. Mede door de grote glaswand tussen de zaal en maalruimte ervaart u het specifieke ‘molengevoel’.  Bij mooi weer kan natuurlijk ook van de heerlijke molentuin gebruik gemaakt worden.

Ook uniek is het dat de molenaar van de Krijtmolen tevens gastheer van de molenzaal is. Voor meer informatie en boekingen kunt u dan ook direct contact met hem opnemen via; molenaar@krijtmolen.nl  Veel basisinformatie over de huur van de molenzaal kunt u vinden op de website van de molenzaal www.molenzaalkrijtmolen.nl

 

Wij werken samen met diverse cateraars in verschillende prijsklassen maar allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. U kunt dus zelf bepalen welke cateraar het beste bij uw smaak en budget past. Daardoor is de molenzaal   voor iedereen een geschikte locatie om een bijzondere bijeenkomst te houden.