Bezoek de molen en huur van de Molenzaal

Ook dit jaar gaan we weer midwintermalen.  Op zondag 17 december 2023. van 16.00- 20.00 uur. 
Gezellig met versnaperingen, het Krijtmolenkerstverhaal, uitbundige kerstmuziek. en weer een kleinschalige kerstmarkt met ambachtelijke producten zoals volkorenmeel van de molen van Wieringen, Zeep uit Amsterdam, eigen gemaakte siropen en natuurlijk ons eigen unieke molenbier. 

 

Kom eens langs op de speciale molendagen waarop de molen voor het publiek open is (zie openingstijden). Voor een individueel bezoek of een groepsrondleiding bent u van harte welkom en kunt u contact opnemen met de molenaar@krijtmolen.nl

 

Openingstijden Molen

 Voor 2024 gelden de volgende data en tijden , onder voorbehoud  (stuur aub een mail naar molenaar@krijtmolen.nl voor vragen)

Datum Tijd Wat is er te doen?
vrijdag 15 maart 9.30 – 16.00 uur  NL doet
zaterdag 13 april 10 – 15.00 uur Open Krijtmolen
zaterdag 11 mei 10 -17.00 uur Nationale Molendag
zondag 12 mei 10-17.00 uur Nationale Molendag
zaterdag 8 juni 10 – 15 uur Open Krijtmolen
zaterdag 13 juli 10 – 15 uur Open Krijtmolen
zaterdag 10 augustus 10 – 15 uur Open Krijtmolen
zaterdag 14 september 10 – 13 uur Open Monumentendag
zaterdag 12 oktober 10 – 15 uur Open Krijtmolen

Voor een individueel bezoek of een groepsrondleiding kunt u contact opnemen met de molenaar via molenaar@krijtmolen.nl

 

 

Huur van de Molenzaal
De Krijtmolen, een historische locatie voor eigentijdse evenementen!
Het grootste deel van de huurprijs is dan ook direct bestemd voor het onderhoud van de molen en stelt de molenaar in staat de molen zo vaak mogelijk te laten draaien of in werking te zijn.

De molenzaal van de Krijtmolen is uitermate geschikt voor diverse gelegenheden en bijeenkomsten. Al jaren is deze unieke zaal erg populair als trouwlocatie maar ook voor een feestje, receptie, diner, vergadering of presentatie kunt u bij ons terecht. Mede door de grote glaswand tussen de zaal en maalruimte ervaart u het specifieke ‘molengevoel’.  Bij mooi weer kan natuurlijk ook van de heerlijke molentuin gebruik gemaakt worden.

Ook uniek is het dat de molenaar van de Krijtmolen tevens gastheer van de molenzaal is. Voor meer informatie en boekingen kunt u dan ook direct contact met hem opnemen via; molenaar@krijtmolen.nl  Veel basisinformatie over de huur van de molenzaal kunt u vinden op de website van de molenzaal www.molenzaalkrijtmolen.nl

 

Wij werken samen met diverse cateraars in verschillende prijsklassen maar allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. U kunt dus zelf bepalen welke cateraar het beste bij uw smaak en budget past. Daardoor is de molenzaal   voor iedereen een geschikte locatie om een bijzondere bijeenkomst te houden.