Molenzaal


Molenzaal d’ Admiraliteit is geschikt voor diverse gelegenheden en bijeenkomsten. De laatste jaren is de zaal erg populair geworden als trouwlocatie maar ook voor een receptie, diner, vergadering of presentatie kunt u bij ons terecht. De zaal heeft door het vele hout een warme uitstraling en door de grote glaswand is de maalruimte van de Krijtmolen prachtig zichtbaar.

                                            Molenzaal

Met het huren van de molenzaal wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het behoud van het oudste industriële monument in Amsterdam-Noord. Het grootste deel van de huurprijs is dan ook direct bestemd voor het onderhoud van de molen en stelt de molenaar in staat de molen zo vaak mogelijk te laten draaien of in werking te zijn.

Bij mooi weer kan natuurlijk ook van de heerlijke molentuin gebruik gemaakt worden.Wij werken samen met diverse cateraars in verschillende prijsklassen maar allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding. U kunt dus zelf bepalen welke cateraar het beste bij uw smaak en budget past. Daardoor is molenzaal d’ Admiraliteit voor iedereen een geschikte locatie om een bijzondere bijeenkomst te houden.
Bezoek de Molenzaal website voor detail informatie