Vrijwilligers

 

Allemaal vrijwilligers
De molen wordt volledig gerund door (onbezoldigde) vrijwilligers. Stichting Krijtmolen 
d’ Admiraal beheert de Krijtmolen. Op de Open Molendagen – zo’n 8 tot 12 dagen – per jaar is de Krijtmolen toegankelijk voor publiek. De molenaar en rondleiders zijn dan aanwezig om informatie te geven over de geschiedenis en functie van de molen. De Krijtmolen zoekt  versterking van de groep rondleiders.

Extra rondleiders nodig
De molen ligt aan de fietsroute langs het Noord-Hollandskanaal. Om de openstelling en de toegankelijkheid van de molen, voor jong en oud, mogelijk te maken, hebben wij enthousiaste rondleiders nodig die het verhaal van de molen vertellen. De molen is circa 
8 tot 12 dagen per jaar open (meestal op zaterdagen), in de periode april tot en met oktober. Tijdens deze dagen is ook de vrijwillig molenaar aanwezig. U hoeft op voorhand geen specialist of kenner te zijn om als rondleider aan de slag te gaan! De tijdsinvestering van rondleiders varieert van 4 tot 8 dagdelen per jaar, afhankelijk van de persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Meer informatie
Kom eens langs op de open dagen en/of neem contact op met een vrijwilliger van de Krijtmolen.
U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Vrijwilligers
De Stichting Krijtmolen d’Admiraal bestaat geheel uit onbetaalde vrijwilligers. Deze vrijwilligers  hebben zich om diverse redenen bij de Stichting aangesloten maar ze hebben op zijn minst één ding gemeen namelijk: het behoud van de Krijtmolen.

De bijdragen aan de stichting bestaan uit besturen, rondleidingen geven, educatieve zaken, klussen in en om de molen, overleg met omwonenden en overheden eigenlijk te veel om op te noemen.

Heeft u affiniteit met onze vrijwilligersactiviteiten en heeft u ook tijd om werkzaamheden te verrichten neem dan contact op met de stichting via het onderstaand formulier. Wij zullen u dan uitnodigen voor een gesprek waarin we samen kunnen vaststellen of en hoe u voor ons van belang kunt zijn.

Ben je enthusiast en wil misschien vrijwilliger worden? Stuur dan een mail naar de molenaar@krijtmolen.nl